Vloerverwarming Emmen

Steeds meer vloerverwarming in Emmen

In Emmen brengen wij als specialist steeds vaker vloerverwarming aan in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Het toepassen van vloerverwarming heeft heel veel pluspunten. Want het bespaart ruimte ten opzichte van traditionele verwarming, het bespaart kosten en vloerverwarming realiseert een gelijkmatige warmteverdeling in woningen in Emmen. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen. Hieronder nemen we ze met u door.

Vloerverwarming Emmen
Vloerverwarming in Emmen laten aanleggen?


Krimpnetten

Vloerverwarming op krimpnetten, ook te realiseren in Emmen, is een traditionele en vaak toegepaste manier van aanleggen. Wanneer u hiervoor kiest, dan leggen wij op de betonlaag een draadstaalmat waarop we de vloerverwarmingsbuizen binden. Vervolgens kan de vloer afgewerkt worden met een dekvloer. Daarna kunt u uw vloerbedekking naar keuze (laten) leggen. Deze manier van aanleggen houdt lang de warmte vast en is geschikt voor elke soort vloerbedekking.

 


Infrezen

Om de vloerverwarming in Emmen in te frezen heb je minimaal een dekvloer nodig van 30 mm. We frezen de sleuven namelijk op circa 20 mm diep, zodat we de 16 mm buis optimaal hierin kunnen leggen. Bij het infrezen krijgt u geen verhoging van de bestaande vloer en de dekvloer hoeft niet verwijderd te worden omwille de aanleg van de vloerverwarming in uw woning in Emmen.

Tackerplaten

Bent u op zoek naar isolatie en vloerverwarming in één? Kies voor uw woning in Emmen dan voor vloerverwarming op tackerplaten. De isolatieplaten (EPS) zijn voorzien van een rasterfolie, waar de vloerverwarmingsbuis met een kunststof U-clip op wordt vastgemaakt. Vloerverwarming op tackerplaten dient te worden afgewerkt met een zandcement dekvloer met een minimale dekking van 30 mm op de buis. De totale opbouwhoogte wordt hiermee minimaal 70 mm.

Noppenplaten

U kunt ook vloerverwarming op noppenplaten toepassing in uw huis in Emmen. Dit lijkt veel op vloerverwarming op tackerplaten. Hier zijn de isolatieplaten (ook zonder isolatie verkrijgbaar) voorzien van een kunststof plaat met noppenpatroon, waar we de buizen tussen bevestigen. Deze manier van aanleg is vrij eenvoudig en vaak realiseerbaar in 1 dag.

Droogbouw

Zijn bovengenoemde manieren niet toe te passen in uw woning in Emmen? Dan is er ook nog vloerverwarming voor droogbouw. Deze vloerverwarming is licht van gewicht, binnen 24 belastbaar en geeft de ruimte snel een aangename warmte.

Welke vloerverwarming toepassen in uw huis in Emmen?

Wilt u weten welke vloerverwarming u het beste kunt toepassen in Emmen? Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 333 42 10. Onze medewerkers adviseren u graag de beste vloerverwarming voor uw woning in Emmen.

O.a in de volgende plaatsen en provincies hebben wij al diverse woningen van onze vloerverwarming mogen voorzien:

Alkmaar, Meppel, Zwolle, Sneek, Leeuwarden, Apeldoorn, Heerenveen, Hoogeveen, Drachten, Friesland, Steenwijk, Deventer, Dronten, Lelystad, Harderwijk, Enkhuizen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Enschede, Harlingen, Joure, Dokkum, Assen, Groningen, Wolvega, Emmeloord, Zeist, Soest, Nieuwegein, Huizen, Almelo, Hengelo, Houten, Franeker, Woerden, Veendam, Winschoten, Mijdrecht, Almere, Arnhem, Ede, Zutphen, Doetinchem