Vloerverwarming Assen

Vloerverwarming Assen

Vloerverwarming in Assen laten aanleggen? Vloerverwarming is tegenwoordig erg populair. Niet alleen komt het veel voor in nieuwbouwwoningen, ook bestaande woningen verruilen hun CV-ketel installatie voor vloerverwarming! Met vloerverwarming zorgt u voor een aangenamer en gezonder leefklimaat in uw woning. Daarnaast bespaart u met vloerverwarming tot wel 15% op de gaskosten in vergelijking met radiatoren. Meer weten over vloerverwarming in Assen? Lees in de tekst hieronder wat Ecoheat voor u kan betekenen.

Vloerverwarming-assen
Vloerverwarming in Assen laten aanleggen?


Vloerverwarming in Assen: ruimtebesparend en gezonder

Een vloerverwarming in Assen is niet alleen energiezuinig, het is ook ruimtebesparend. De radiatoren die normaal gesproken in huis staan, kunnen met de komst van vloerverwarming weggelaten worden. Hierdoor heeft u ook geen last meer van stofresten in uw radiator. Dit creëert een gezondere leefomgeving voor o.a. longpatiënten.

Manieren van aanleggen

Vloerverwarming aanleggen in Assen kan op diverse manieren. Het is mogelijk om binnen één dag een nieuwe vloerverwarming in uw woning aan te leggen. Het maakt hierbij niet uit of het om een nieuwbouwwoning of bestaande woning gaat. De verschillende manieren van aanleg zijn: 

  • Vloerverwarming infrezen: Hierbij hoeft de dekvloer niet verwijderd te worden. Daarnaast is er geen verhoging van de bestaande vloer nodig. Installatie kan binnen een dag worden gerealiseerd
  • Vloerverwarming op krimpnetten: Is de oudste en meest aangeboden manier van aanleg. Geschikt voor elk soort vloerbekleding en houdt de warmte lang vast. Installatie ook binnen één dag mogelijk.
  • Vloerverwarming op tackerplaten: Het voordeel is dat vloerverwarming en isolatie in één gaan. Het is geschikt voor elk soort vloerbekleding. Zeer geschikt voor appartementen door geluidsreductie.
  • Vloerverwarming op noppenplaten: Is eenvoudig in aanleg en kan binnen een dag worden gerealiseerd. Energiezuinig en prettig leefklimaat.
  • Vloerverwarming op droogbouw: Dit systeem is maar 20 mm hoog en daarmee geschikt voor situaties met te weinig hoogte om af te werken met een dekvloer.
 

Vloerverwarming laten aanleggen in Assen? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd of wij uw woning in Assen kunnen voorzien van vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 038 – 333 42 10 of per mail via [email protected].

Wij zijn zelf goed bekend in Assen en helpen u graag verder. U kunt ook alvast een vrijblijvende offerte opvragen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden van vloerverwarming in Assen!

O.a in de volgende plaatsen en provincies hebben wij al diverse woningen van onze vloerverwarming mogen voorzien:

Alkmaar, Meppel, Zwolle, Sneek, Leeuwarden, Apeldoorn, Heerenveen, Hoogeveen, Drachten, Friesland, Steenwijk, Deventer, Dronten, Lelystad, Harderwijk, Enkhuizen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Enschede, Harlingen, Joure, Dokkum, Groningen, Wolvega, Emmeloord, Zeist, Soest, Nieuwegein, Huizen, Emmen, Almelo, Hengelo, Houten, Franeker, Woerden, Veendam, Winschoten, Mijdrecht, Almere, Arnhem, Ede, Zutphen, Doetinchem