Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen – € 10.000

Subsidie Groningen

Welkom bij EcoHeat, uw partner in duurzaamheid. Wij hebben geweldig nieuws voor u als u in de provincie Groningen woont en uw woning wilt verduurzamen en verbeteren. De provincie Groningen biedt een subsidie tot € 10.000 voor dit doel. Deze subsidie biedt een geweldige kans om uw huis te verduurzamen en tegelijkertijd het comfort en de waarde van uw woning te verhogen.

Wat is de Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen?

De Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen is een initiatief van de provincie Groningen om huiseigenaren te stimuleren hun woningen te verduurzamen en te verbeteren. Deze subsidie is bedoeld voor woningen die niet onder het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen vallen, maar wel in het gebied staan waar de waardedalingsregeling geldt. De subsidie kan worden gebruikt voor verschillende verbeteringen aan uw woning, zoals het installeren van Vloerverwarming, het installeren van een warmtepomp of het renoveren van uw badkamer.

Wie komt in aanmerking?

Eigenaren van woningen die geen onderdeel zijn van het versterkingsprogramma van NCG, maar wel liggen in het postcodegebied waar de waardedalingsregeling geldt of woningen in de postcodes 9679, 9681 en 9682 komen in aanmerking voor deze subsidie. U kunt hier de volledige lijst met postcodes bekijken.

 

Subsidie vloerverwarming

Hoe kan ik de subsidie aanvragen?

Het aanvragen van de subsidie is eenvoudig en kan tot en met 31 december 2025. Nadat uw aanvraag voor deze subsidie is goedgekeurd, heeft u vier jaar de tijd om de werkzaamheden uit te (laten) voeren. Dit geeft u voldoende tijd om de juiste beslissingen te nemen en de juiste professionals in te huren voor uw project. Voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie, kunt u hier klikken.

Hoe kan ecoheat u helpen?

Bij EcoHeat zijn we gespecialiseerd in het installeren van vloerverwarming, een essentieel onderdeel van het verduurzamen van uw woning. Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier om uw huis te verwarmen. En het kan helpen om uw energieverbruik te verminderen en uw energierekening te verlagen. Bovendien kan vloerverwarming de waarde van uw huis verhogen.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het hele proces, van het kiezen van het juiste systeem tot de installatie en het onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarmingssysteem perfect is afgestemd op uw behoeften en uw woning.

Bent u klaar om uw woning te verduurzamen en te verbeteren met de hulp van EcoHeat? Vraag nu een offerte aan