Vloerverwarming in Ede

Vloerverwarming in Ede

Bent u op zoek naar vloerverwarming in Ede? Ecoheat is een specialist in vloerverwarming en helpt u graag verder. Vloerverwarming kan steeds vaker gebruikt worden om kosten te besparen en een gezond leefklimaat in huis te creëren.

Bij Ecoheat kunnen we de vloerverwarming op verschillende manieren voor u aanleggen. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en werken uitsluitend met Nederlandse producten. Dit zorgt voor een goede betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze vloerverwarming systemen. Kies dus voor Ecoheat als u op zoek bent naar nieuwe vloerverwarming in Ede.

Bovendien werkt vloerverwarming perfect in combinatie met een warmtepomp.

Vloerverwarming infrezen Ede
Vloerverwarming in Ede laten aanleggen?


Vloerverwarming aanleggen Ede

Wilt u vloerverwarming kopen voor uw woning in Ede en vraagt u zich af welke aanlegmethode het beste past bij uw kamer en voorkeuren? Bij Ecoheat bieden we verschillende mogelijkheden. De meest gekozen variant is om de vloerverwarming als hoofdverwarming te installeren. Dit is niet alleen het meest aangename, maar je zet ook nog eens de deur open voor energiezuinige warmtebronnen.

Bent u benieuwd naar de kosten van vloerverwarming? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Bij het infrezen van vloerverwarming worden sleuven in de bestaande vloer gefreesd waarin de verwarmingsbuizen worden geplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverspreiding en is een goede optie bestaande bouw of grote renovatieprojecten.
Het infrezen van vloerverwarming kan worden gedaan in verschillende soorten vloeren, zoals beton, cement en tegels. Het infrezen van vloerverwarming kan niet in alle vloeren worden gedaan, zo frezen we bij voorkeur niet in beton omdat het de constructie van de woning kan verzwakken. Ook raden we niet aan om te frezen in een betegelde vloer, omdat die vaak loslaten tijdens het frezen of tijdens het opwarmen van de vloer.

Bij natbouw systemen wordt het systeem in de dekvloer aangebracht, wat zorgt voor een optimale warmteverspreiding en een hoog rendement. Een “nat systeem” is geschikt voor Alle soorten vloerbedekking, zoals tegels en natuursteen. Voorbeelden van natte systemen zijn: vloerverwarming op krimpnetten, Vloerverwarming op tackerplaten en vloerverwarming op noppenplaten.

Bij een droogbouw vloerverwarming wordt het systeem bovenop de bestaande vloer gelegd, waardoor er geen cementdekvloer nodig is en de installatie snel en gemakkelijk verloopt. Droogbouw systemen zijn geschikt voor verschillende soorten vloerbedekking, zoals laminaat, PVC (Dit is de meest voorkomende vloerafwerking van dit moment), parket en tegels. Deze systemen hebben een lage opbouwhoogte en zijn daardoor zeer geschikt voor renovatieprojecten en bij beperkte ruimte.

Schakel ons in voor het aanleggen van vloerverwarming in Ede

Als u een partij wilt inschakelen voor vloerverwarming in Ede, kunt u deze het beste door een professional laten aanleggen. Bij dé specialist Ecoheat kunt u gemakkelijk gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen door uw voorkeuren en oppervlaktes van de ruimtes in te vullen. Op deze manier kunnen wij u het beste adviseren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 038 – 333 42 10 of stuur ons een e-mail via [email protected].

O.a in de volgende plaatsen en provincies hebben wij al diverse woningen van onze vloerverwarming mogen voorzien:

Alkmaar, Meppel, Zwolle, Sneek, Leeuwarden, Apeldoorn, Heerenveen, Hoogeveen, Drachten, Friesland, Steenwijk, Deventer, Dronten, Lelystad, Harderwijk, Enkhuizen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Enschede, Harlingen, Joure, Dokkum, Assen, Groningen, Wolvega, Emmeloord, Zeist, Soest, Nieuwegein, Huizen, Emmen, Almelo, Hengelo, Houten, Franeker, Woerden, Veendam, Winschoten, Mijdrecht, Almere, Arnhem, Zutphen, Doetinchem

Vloerverwarming Ede

Onderhoud van vloerverwarming: Wat moet u weten?

Het goede nieuws is dat er over het algemeen weinig onderhoud aan vloerverwarming nodig is. Eigenlijk is de pomp het enige wat gecheckt hoeft te worden en daar is geen professional voor nodig.

Wel is het verstandig om periodiek de temperatuur van de vloerverwarming te controleren en waar nodig bij te stellen. Zo voorkomt u onnodig energieverbruik en zorgt u ervoor dat de vloerverwarming optimaal blijft functioneren.