Welkom bij Ecoheat vloerverwarming

Welkom bij Ecoheat; een nieuwe, behaaglijke kijk op vloerverwarming!

Een vrouw als vloerverwarming specialist? Dat hoor je niet vaak. En al helemaal niet in Nederland. Verdelers, fittingen en verwarmingsbuizen, dat is over het algemeen een wereld voor mannen.

Maar misschien maakt die vrouwelijke touch wel het verschil bij Ecoheat, een gespecialiseerd bedrijf in vloerverwarming dat sinds 1 maart 2016 in Kampen gevestigd is en zich richt op het noorden, oosten en midden van het land.

Ik ben Arlinde van Leuveren en na al jaren als bedrijfsleider werkzaam te zijn geweest in de vloerverwarming, ben ik in 2016 voor mezelf begonnen. Ecoheat staat voor een milieuvriendelijke en comfortabele manier van verwarmen. Omdat het cliché klopt dat vrouwen op de kleintjes letten, garandeert Ecoheat tevens een zuinige en betaalbare installatie van deze luxe voor uw voeten.

Aanleggen? Dat blijft natuurlijk mannenwerk. Met deskundige en ervaren collega’s kan er bij u – of dat nou thuis is of op kantoor – een stijlvolle, stofvrije en verwarmde vloerverwarming worden gemonteerd. Niets is immers aangenamer dan leven en werken in een behaaglijke omgevingstemperatuur. Ecoheat creëert bovendien met haar installaties een gezondere leefomgeving voor bijvoorbeeld longpatiënten.

Bedrijven die in deze regio een vloerverwarming aanleggen, doen dat er vaak bij. Voor Ecoheat is dit echter core-business. Wij weten niet beter!

Zin in verwarmde voeten? Leest u dan onze website door en ontdek dat vloerverwarming ook in uw situatie een oplossing biedt. Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Ook dat is mogelijk. Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,
Arlinde van Leuveren