Vloerverwarming in Kampen

Vloerverwarming in Kampen

Vloerverwarming in Kampen laten aanleggen? Schakel Ecoheat in! Wij zijn een bedrijf gevestigd in Kampen, gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming. Zowel in nieuwbouwhuizen als in bestaande woningen. Vloerverwarming brengt meerdere voordelen met zich mee.

Vloerverwarming is bijvoorbeeld niet zichtbaar, waardoor u bij het inrichten van de ruimte geen rekening hoeft te houden met radiatoren. Ook kunt u met vloerverwarming kosten besparen op de maandelijkse energierekening. Vloerverwarming is namelijk een stuk efficiënter dan traditionele verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Benieuwd naar meer voordelen van vloerverwarming? Lees hieronder meer!

Vloerverwarming Kampen
Vloerverwarming in Kampen laten aanleggen?


Voordelen

Vloerverwarming brengt meerdere voordelen met zich mee:

Traditionele verwarmingssystemen nemen ruimte in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan radiatoren. In de meeste woonkamers zijn 2 tot 3 radiatoren geplaatst. Deze radiatoren kosten ruimte, waardoor u bijvoorbeeld op de plaats van de radiator geen kast tegen de muur aan kunt zetten. In een woning met vloerverwarming kunt u de ruimte inrichten zonder beperkingen.

In een ruimte met vloerverwarming is de benodigde temperatuur minder hoog dan bij traditionele verwarmingssystemen. Een ruimte die met radiatoren wordt verwarmd, voelt vaak behaaglijk aan bij 21 – 22 graden Celsius. Een ruimte die met vloerverwarming wordt verwarmt, voelt vaak al behaaglijk aan bij 19 – 20 graden Celsius.

Bij vloerverwarming is er sprake van een gelijkmatige verdeling van de warmte. Bij radiatoren moet de warmte vanaf één punt komen. U zult merken dat het in de buurt van de radiator zelf aangenaam warm is, maar een paar meter verderop is het al een stuk kouder. Vloerverwarming werkt ideaal in combinatie met een warmtepomp.

Legmethodes van vloerverwarming in Kampen

Wilt u vloerverwarming in Kampen (Overijssel) laten aanleggen? Er zijn verschillende methodes om vloerverwarming aan te leggen waaronder infrezen, draadstaalmatten of droogbouw. Welke methode het best is, is afhankelijk van meerdere factoren. De grootte van de kamer en het type vloer (zandcement, beton of hout) in de woning spelen hierin bijvoorbeeld een rol.

Ecoheat heeft veel ervaring met alle mogelijke legmethodes. We adviseren u graag hierin. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het aanleggen van vloerverwarming in uw woning in Kampen.

Vloerverwarming in Kampen (Overijssel) laten aanleggen

Wilt u vloerverwarming in Kampen laten aanleggen? Bij Ecoheat maken onze deskundige installateurs gebruik van Nederlandse producten van topkwaliteit. Wij kunnen vloerverwarming zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen plaatsen. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 038 – 333 42 10 of kom langs aan de Industrieweg 23 te Kampen.

O.a in de volgende plaatsen en provincies hebben wij al diverse woningen van onze vloerverwarming mogen voorzien: Overijssel, Kampen, Emmeloord, Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Enschede, Almelo, Hengelo, Drenthe, Veendam, Meppel, Emmen, Hoogeveen, Assen, Groningen, Utrecht, Baarn, Zeist, Soest, Nieuwegein, Huizen, Houten, Mijdrecht, Woerden, Amersfoort, Harlingen,   Friesland, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten,  Dokkum, WolvegaSteenwijk,  Joure, Winschoten, Franeker, Noord-Holland, Laren, Naarden, Hilversum BlaricumAlkmaar en Enkhuizen.In