Vloerverwarming Drachten

Vloerverwarming Drachten

Wilt u vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand in Drachten laten aanleggen? Vloerverwarming zorgt voor meer comfort in huis. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een geleidelijke verdeling van de warmte. Daarnaast heeft u geen last meer van radiatoren. Het aanleggen van vloerverwarming doen wij zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen. Wilt u ook vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand in Drachten laten aanleggen? Bel ons voor het maken van een afspraak op 038 – 333 42 10.

Vloerverwarming Drachten
Vloerverwarming in Drachten laten aanleggen?


Vloerverwarming realiseren is al mogelijk binnen 1 dag!

Wist u dat het aanleggen van vloerverwarming al mogelijk is binnen 1 dag? Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen, namelijk:

Weet u niet goed welke manier het meest geschikt is voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u hier dan meer uitleg over geven.

Vloerverwarming versus traditionele verwarming

Veel huizen in Nederland, ook in Drachten, beschikken nog over ‘traditionele’ verwarmingssystemen. Radiatoren zorgen hierbij voor de verdeling van de warmte. Een groot nadeel van radiatoren, is het feit dat ze veel ruimte in beslag nemen. Veel mensen vinden radiatoren daarnaast ook niet mooi. Bij vloerverwarming heeft u geen last meer van radiatoren. Dit scheelt veel ruimte. Nu kunt u bijvoorbeeld een kast plaatsen op een plek waar het eerst niet kon.

Daarnaast zorgt vloerverwarming ook over een aangename verdeling van de warmte. Een radiator kan slechts een beperkt deel van een kamer verwarming. Zit u te ver van de radiator af? Dan zult u merken dat u het al gauw koud krijgt. Bij vloerverwarming heeft u hier geen last. De buizen onder de vloer zorgen namelijk voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Waar u ook zit!

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het aanleggen van vloerverwarming in Drachten? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Vloerverwarming in Drachten laten plaatsen? Vraag een offerte op!

Wilt u vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand in Drachten laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Contact met Ecoheat

Heeft u andere vragen over vloerverwarming? U kunt op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen via 038 – 333 42 10. Ook kunt u een e-mail sturen via [email protected]

O.a in de volgende plaatsen en provincies hebben wij al diverse woningen van onze vloerverwarming mogen voorzien:

Alkmaar, Meppel, Zwolle, Sneek, Leeuwarden, Apeldoorn, Heerenveen, Hoogeveen, Friesland, Steenwijk, Deventer, Dronten, Lelystad, Harderwijk, Enkhuizen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Enschede, Harlingen, Joure, Dokkum, Assen, Groningen, Wolvega, Emmeloord, Zeist, Soest, Nieuwegein, Huizen, Emmen, Almelo, Hengelo, Houten, Franeker, Woerden, Veendam, Winschoten, Mijdrecht, Almere, Arnhem, Ede, Zutphen, Doetinchem