Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

Wanneer u denkt aan duurzaamheid, dan denkt u aan een hybride warmtepomp. Nieuwsgierig? Bij Ecoheat voorzien wij u graag van deskundig advies. Daarnaast plaatsen wij het systeem voor een betaalbare prijs in uw woning of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp bestaat uit twee onderdelen. Namelijk een gasgestookte HR-ketel en een elektrische warmtepomp. Het doel van dit systeem is het verwarmen van water. De warmte die hiervoor nodig is, wordt uit de buiten- en/of ventilatielucht gehaald. Het water wordt volgens gebruikt voor zaken, zoals de (vloer-)verwarming van uw woning of bedrijfspand.

Vloerverwarming Kampen
Hybride warmtepomp laten aanleggen?

Voordelen

Voordelen van een hybride warmtepomp

De keuze voor een hybride warmtepomp is zo gemaakt. Het systeem kent namelijk veel voordelen. In de eerste plaats bespaart u energiekosten. Tot wel 75% van alle warmte wordt namelijk door de zon zelf opgewekt! Daarnaast maakt de warmtepomp weinig lawaai en is het makkelijk in een bestaande woning te plaatsen. Tot slot is het systeem uiterst betrouwbaar. De techniek wordt namelijk al meer dan 100 jaar gebruikt. Uw warmtepomp is dus het resultaat van een eeuwenlange ontwikkeling.

De kosten van een hybride warmtepomp

Ook om de prijs van een hybride warmtepomp hoeft u het niet te laten. Het systeem zelf kost tussen de € 7.000 en de € 25.000. Let wel: dit is inclusief de installatie. Niet een kleine investering dus. Gelukkig helpt de overheid u graag bij de financiering. 

Met uw keuze biedt u namelijk een milieuvriendelijke oplossing voor een maatschappelijk probleem. Om dit te stimuleren kunt u een aantrekkelijke subsidie voor uw hybride warmtepomp aanvragen.

Een warmtepomp van Ecoheat

Tijden veranderen. Dat dacht Arlinde van Leuveren ook toen ze als vrouw Ecoheat opstartte. Na jaren als bedrijfsleider in de vloerverwarming werkzaam te zijn geweest, wilde ze op eigen benen staan. En met succes! Ons bedrijf investeert in milieuvriendelijke en comfortabele manieren van verwarming. Voor thuis en voor op werk. Daarnaast letten we bij Ecoheat graag op de kleintjes. Zo blijven onze producten zuinig én betaalbaar.

Bestel nu een hybride warmtepomp

Op zoek naar een efficiënte manier om uw huis te verwarmen? Vraag vandaag nog een offerte bij Ecoheat aan. Wilt u onze showroom aan de Industrieweg in Kampen bezoeken? Maak dan een afspraak door te bellen naar 038 – 333 42 10. Heeft u een vraag en biedt onze FAQ niet het gewenste antwoord? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons formulier, maar ook door met één van onze medewerkers te chatten. Sluit één van onze specialisten binnenkort een hybride warmtepomp bij u aan?