Maatregelen coronavirus

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][fusion_text]Kampen, maart 2020

Onderwerp: maatregelen coronavirus

 

Geachte heer, mevrouw,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot de verdere uitbraak van het Coronavirus informeren wij u hierbij over de maatregelen die wij hebben genomen om de dienstverlening naar u te kunnen blijven bieden.

 

  • Op kantoor zorgen wij ervoor dat in kantoorruimtes niet meer dan één persoon tegelijkertijd aanwezig is. Bij het binnenkomen en het verlaten van de kantoorruimten worden de bureaus, de telefoons, kantoorbenodigdheden en toetsenborden afgenomen met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Ook is thuiswerken mogelijk gemaakt.
  • Adviesafspraken op kantoor zijn tot nader order helaas niet mogelijk.
  • Op de werkvloer vragen wij altijd al om tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk ruimte aan onze installateurs te bieden; dit blijft natuurlijk ongewijzigd. Bij aankomst en vertrek zullen de monteurs u echter (begrijpelijkerwijs) geen hand geven en ook tijdens bijvoorbeeld gesprekken zullen zij gepaste afstand houden.
  • Betalingen per PIN blijven mogelijk; onze PIN apparaten worden voorafgaand aan en ná een betaling door de monteur(s) gedesinfecteerd. Mocht u zich toch niet prettig voelen om gebruik te maken van dit apparaat, dan is het in overleg met de monteur(s) ook mogelijk om via iDeal te betalen.
    Wij vragen u om zo min mogelijk met contant geld te betalen.
  • Eén van onze krachten is het vrijblijvende locatiebezoek indien u interesse heeft in ons aanbod en de werkzaamheden op locatie wenst af te stemmen. Deze bezoeken zullen wij blijven afleggen, zij het alleen indien het noodzakelijk is.

Wanneer de werkzaamheden duidelijk via de telefoon en/of email afgestemd kunnen worden, zullen wij begrijpelijkerwijs tot nader order afzien van een locatiebezoek.

Te allen tijde hopen wij ervan uit te mogen gaan dat, wanneer u of één van uw naasten gezondheidsklachten ondervindt die kunnen duiden op besmetting met het virus, u zelf niet bij een afspraak en/of installatie aanwezig zult zijn.

Wij blijven ons voor de volle 100% inzetten voor onze opdrachtgevers en staan graag voor u klaar.

 

Met vriendelijke groet,
namens het hele team,

 

Arlinde van Leuveren[/fusion_text][/fullwidth]

Laat een reactie achter