Prijsvechter of kwaliteit?

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_third][two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Als bedrijf moet je de beslissing nemen of je een prijsvechter wilt zijn of voor kwaliteit wilt gaan. Niet dat het één het ander volledig uitsluit, maar zoals we allemaal weten moet ‘goedkoop’ érgens vandaan komen.

Ecoheat heeft van het begin af aan ervoor gekozen om weliswaar scherpe prijzen aan te bieden, maar zich niet op de prijsvechtersmarkt te begeven. Reden hiervoor is dat wij niet willen inboeten op de kwaliteit van onze producten. Laten we wel zijn: óp de vloerverwarming worden wel uw kostbare vloer en meubels geplaatst, dus wie wil er dan niet zeker van zijn dat die vloerverwarming met A-kwaliteit materialen is aangelegd?

Onze verdeelunits zijn van het Nederlandse merk Robot en worden in eigen fabriek te Papendrecht geproduceerd. De modernste lasrobots voeren hierbij het laswerk uit en elk eindproduct wordt getest op werking en lekkages doordat ze stuk voor stuk op druk gebracht worden.

Ook bijzonder aan deze verdeelunits is, dat ze zijn vervaardigd uit Europees geproduceerde stalen kokerprofielen met een unieke dikte van maar liefst 3mm en voorzien zijn van een kunststof Grundfos pomphuis. Ook hier bestaan verschillen met andere verdelers, waarbij andere pompen worden gebruikt en het staal minder dik is. Al met al bent u met onze Robot verdelers verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, waar standaard 5 jaar garantie op gegeven wordt (in tegenstelling tot de 2 of 3 jaar die voor overige merken gelden).

Onze vloerverwarmingsbuis bestaat maar liefst uit 5 lagen in plaats van de gebruikelijke 3 lagen buis die ook wel meerlagenbuis wordt genoemd. Het grote verschil met de 3 lagen buis is dat de (belangrijke) diffussiedichte laag, de EVOH laag, niet aan de buitenkant van de buis zit, maar extra beschermd wordt door een extra PE-RT laag. Hierdoor wordt de buis veel beter beschermd tegen beschadigingen en blijft de buis altijd zuurstofdicht.
Kortom: Ecoheat staat voor A-kwaliteit tegen een scherpe prijs!

www.ecoheat.nl / 038 – 333 42 10

 

 

[/fusion_text][/two_third][/fullwidth]

Laat een reactie achter